Nikon D7000 ohišje

Nikon D7000 ohišje
Nikon D7000 ohišje Nikon D7000 ohišje Nikon D7000 ohišje
Proizvajalec: Nikon
Šifra: ND7000
Razpoložljivost: 10 - 14 dni
Cena: 723,80€
Količina:     - ALI -   Dodaj v seznam želja
Primerjaj izdelek
Fotoaparat D7000 z vrhunskimi slikovnimi tehnologijami in presenetljivo prenosnim ohišjem bo zaznamoval novo obdobje ustvarjalne prilagodljivosti. Dovolj vzdržljiv za potovanja kamor koli in dovolj zmogljiv, da se znajde v praktično vsakršnih pogojih fotografiranja, njegove številne napredne funkcije pa bodo zadovoljile vsakega fotografa, ki želi poglobiti svoje spretnosti. Če je fotografiranje vaša strast, je to pravi fotoaparat D-SLR za vas.

Slikovni senzor CMOS s 16,2 milijona slikovnih točk in formatom DX zagotavlja izjemne posnetke živih barv, manjši šum in boljše tonske prehode.

Visoka svetlobna občutljivost ISO (100–6400)  – z nastavitvijo  Hi2 ročno razširljiva do 25600. Omogoča večje hitrosti sprožilca, ki pri fotografiranju hitro premikajočih se motivov ali pri šibki svetlobi zagotavljajo slike z neverjetnimi podrobnostmi in minimalnim šumom. Ponuja nastavitev samodejnega ISO.

Mehanizem za obdelavo slik EXPEED 2: optimizira tehnologije v fotoaparatu za vrhunske rezultate in največjo kakovost slike, hkrati pa zmanjšuje porabo energije.

Vzdržljivo ohišje: vzdržljivi, a vendar lahki pokrovčki iz magnezijeve zlitine na zgornji in zadnji strani ter dobro zatesnjeni spoji, ki ščitijo fotoaparat pred prahom in vlago.

100 % pokritost iskala s približno 0,94-kratno povečavo za natančno kompozicijo.

Zelo vzdržljiv sprožilec, preskušen s 150.000 sprožitvami. Zagotavlja natančen nadzor sprožilca ter izjemno zanesljivost s hitrostjo sprožilca do 1/8000 s in sinhronizacijo bliskavice do 1/250 s.

Dve reži za pomnilniške kartice SD: za večjo prilagodljivost fotografiranja. Drugo kartico lahko uporabite, ko je prva polna, lahko pa tudi na eno shranjujete fotografije, na drugo pa videoposnetke. Združljiv s SDXC.

Izjemno natančen 39-točkovni sistem samodejnega ostrenja z devetimi mešanimi senzorji v sredini. Zagotavlja hitro in natančno samodejno ostrenje celotne slike. Štirje področni načini AF, vključno z AF za 3D-sledenje, zagotavljajo izostrene posnetke, tudi kadar motiv ni v sredini, se hitro premika ali je povsem nepredvidljiv.

Senzor za merjenje RGB z 2016 slikovnimi točkami zagotavlja izjemno natančno merjenje za natančne posnetke in sistemu za prepoznavanje scene v fotoaparatu posreduje natančne podatke, s čimer tik pred sprostitvijo sprožilca optimizira osvetlitev, samodejno ostrenje in nastavitev beline ter tako zagotovi ostre slike.

Zaporedno fotografiranje s hitrostjo 6 posnetkov na sekundo: ujemite hitro premikajoče se motive s hitrostjo fotografiranja šest posnetkov na sekundo.

Hitra odzivnost: skoraj takojšnji zagon in približno 0,052 sekunde zakasnitve sprostitve sprožilca.

Videoposnetki D-film – s polno visoko ločljivostjo (1920 x 1080): Namenski gumb za snemanje omogoča takojšnje snemanje čudovitih videoposnetkov z visoko ločljivostjo (HD). Način AF-F skrbi, da je med fotografiranjem celoten okvir izostren, fotoaparat pa podpira tudi uporabo zunanjega mikrofona, tako da lahko snemate kakovosten stereo zvok. Preproste funkcije urejanja omogočajo urejanje posnetkov v fotoaparatu.

Velik 7,5-centimetrski (3-palčni) zaslon LCD z 920.000 pikami, visoko ločljivostjo in ojačanim steklom omogoča ogled osnovnih podatkov o fotoaparatu, na njem pa si je tudi pravi užitek ogledovati ter urejati fotografije in videoposnetke.

Garancija 12 mesecev

Napišite mnenje

Ime:


Vaše mnenje: Opomba: Uporaba HTML kode ni dovoljena!

Ocena: Slabo           Dobro

V spodnje polje prepišite varnostno kodo s slike: